Her kan du følge behandlingen trin for trin:

1. One Minute Manicure

Denne hurtige skrub gør hænderne silkebløde, neglebåndene flexible og neglene får en smuk glans. Alle 3 ting på bare 1 minut!

One Minute Manicure en en hel naturlig håndskrub baseret på SEASALT og nærende uundværlige olier samt Vitamin A, C og E.

One Minute Manicure fjerner alle døde hudceller og aktiverer produktionen af nye. One Minute Manicure stimulerer blodcirkulationen og genopretter den naturlige fugtbalance i huden.

Speciel orange/citron aroma hydrerer og nærer hænderne, neglebåndene og neglene. Den specielle Seabuckthorn olie, som er rig på antioxidanter har en revitaliserende effekt. Dufter vidunderligt.

Anvendelse:
Ryst godt inden brug, så saltet bliver mixed godt med de nærende olier og vitaminer.
Gør hænderne våde og masser med rolige roterende bevægelser i 1 minut.
Skyl hænderne i lunkent vand så saltet skylles af. Tør hænderne forsigtigt og masser resten af olier og vitaminer ind i hænderne.

Se produkter


2. Blødgøring af neglebånd

Rens evt. gammel lak af Caring Nail Enamel Remover, en lakfjerner helt uden ødelæggende opløsningsmidler, og put negle og fingerspidser i et mandeloliebad. Det blødgør neglebåndene og giver fleksibilitet og næring til negle og neglebånd.

Hertil anvendes Manicure Bowl og Nailbath Oil, som er en ren 100% mandelolie tilsat en emulgator, der sørger for, at olien blander sig med vandet. Almindelig mandelolie ligger som fedtperler på vandet og bliver IKKE optaget i negl og neglebånd.

Se neglebåndspleje produkter


3. Smukke negle starter med sunde neglebånd

Skub dine neglebånd tilbage med Blødgørende Neglebåndspen.
Den skader ikke neglebåndene, for den har en blød filttip, hvor der kommer en passende mængde avocado- og mandelolie ud.
Brug den dagligt, det tager blot 30 sekunder at løsne fastgroede neglebånd.

Anvend ALDRIG spidse eller skarpe genstande, ofte kommer der skader på neglehuset, som ikke vil hele op igen, og det kan give rillede negle.

Har du kraftige neglebåndskanter eller hård hud omkring neglen, fjernes dette med Negle-båndsfjerner eller Neglebåndspeeling. Fjernes huden ikke, kan neglen ikke vokse. Har du brug for mere fugt til neglebåndene, anbefaler vi Neglebåndscremen med Vitamin F.

Se neglebåndspleje produkter


4. Fil

Det bedste resultat fås med Herôme Glasfil - en professionel neglefil, som er meget blid ved neglene.
Glasfilen forsegler neglekanten, mens du filer, så neglen ikke flosser og spalter. Det pres, der lægges på filen, bestemmer filens grovhed, da der kun er en side.

Start med at file vandret til ønsket længde. Fil dernæst facon fra siderne og fil ikke neglene spidse! OBS! En glasfil er ikke bare en glasfil.

Der er stor forskel i kvaliteten på glasset og slibningen. Herôme Glasfil er testvinder 2 år i træk og bliver ikke slidt. Fil for evigt.

Se neglefile og neglebuffer produkter


5. Til tørre og sprøde negle

Du kan med et fantastisk resultat anvende nærende Negleolie fra Herôme både til negl og neglebånd med en dybdevirkende effekt, der nærer og styrker.
Den hurtige forbedring af negl og neglebånd skyldes den meget omhyggeligt udviklede formula og anvendelsen af mandelolie, citronolie, vitamin E og F.

Et rigtigt godt råd er at dryppe olien om bag neglen således, at neglen suger indefra og olien lægger sig indvendig i neglebåndskanten. Samtidig får den sårbare hud bag neglen også næring.

Se neglepleje produkter


6. Bløde negle der spalter

Tag en KUR med Herôme neglehærder - Danmarks mest solgte. Den fås i 3 styrker Sensitive, Strong og Extra Strong.

Neglehærderen er IKKE overfladebehandling, men trænger ned i neglen, binder neglepladerne sammen og forstærker neglen. Den dermatologiske harpiks erstatter den fedt og fugthinde (lipider), der er udtørret mellem neglepladerne, og som er årsag til, at neglene spalter.

Har du hårde negle, der spalter, anvendes Neglehærder sensitive, da den ikke forstærker neglene yderligere, men blot binder neglepladerne sammen.

Bruger du negleolien bag neglen sammen med kuren, vokser neglene hurtigere og bliver meget fleksible, så de ikke knækker.

 

Instruktion for brug af Herome neglehærder - VIGTIGT:
 
Påfør altid neglehærderen om aftenen, så behandlingen ikke forstyrres af vand og sæbe i løbet af dagen.
Det er vigtigt KUN, at påføre neglehærderen i TYNDE  lag.

Første aften lægges, på helt rene negle, et tyndt lag neglehærder.
Anden aften lægges yderligere et tyndt lag neglehærder ovenpå.
Tredje aften renses neglene med Herôme Caring Nail  Remover (Lakfjerner), som er UDEN acetone eller andre ødelæggende opløsningsmidler. Acetone og ødelæggende opløsningsmidler vil opløse virkningen af neglehærderen. Efter rensningen lægges nyt lag på med det samme. Denne behandling gentages i 14-16 dage
For Nailhardener Ex.strong – 21 dage for Nailhardener Strong..

Når kuren er slut vedligeholder man resultatet og hærder den nye negl ved at lægge 1-2 lag på om ugen. Ex. mandag og fredag. Man renser hver gang man skifter lag under vedligeholdelsen.

Man kan ikke bruge neglelak under kuren. Først når du starter med at vedligeholde resultatet.

Det er VIGTIGT du renser med Herôme lakfjerner, så du ikke opløser al den behandling negle & neglebånd optager.
Brug ALDRIG lakfjerner med acetone eller andre ødelæggende opløsningsmidler.

For at opnå  meget sunde og fleksible negle anbefales det at dryppe Nourishing nail oil om bag neglene hver aften når Nailhardener er tør.
Ned mellem fingerblomme og negl. Nourishing nail oil forøger også neglevæksten …

 

Se neglehærdere produkter

Se lakfjerner produkter


7. Lakfjerner

Kig din lakfjerner dybt i øjnene og vær bevidst om, at det er ET af de vigtigste produkter i neglepleje. Din garanti for du ikke opløser al den behandling, du lige har givet dine negle og neglebånd, er Herôme Caring Remover. Vores hemmelighed er den unikke sammensætning af ingredienserne, som blot fortynder lakken, så den kan trækkes af neglen, uden at opløse negl og behandling.

Herôme har en komplet Hånd- & Neglepleje serie til alle problemer.

Se neglehærdere produkter

Se lakfjerner produkter


8. Misfarvede negle

Mange synes, deres negle har et gråligt/gulligt skær. Der kan være flere årsager hertil, bl.a. tørhed fra vinterkulde, acetone i lakfjerner, brug af medicin, nikotin, skrappe rengøringsmidler, men også brug af farvet lak uden at anvende Base Coat (underlak).

Herôme har en ultimativ lak – Natural Nail Whitener, som er en fantastisk transparent lak, der fuldstændig camouflerer misfarvede negle og fremhæver den naturlige farve i neglen. Påfør 1-2 lag efter behov og se RESULTAT efter 1 minut! Rene, klare lyserøde negle med hvid neglekant. Skaller ikke af.
Fås også som Natural Nail Whitener.

Se Misfarvede negle produkter


10. Finish

Vil du gøre lidt mere ud af din manicure, kan du afslutte med Fransk manicure lak fra Herôme.
Produkterne behandler neglene og skaller ikke af. Tørretid er få minutter. Perfect Nail Contour påføres neglekanten, fremhæver og forstærker. Derefter påføres hele neglen den rosafarvede Multi Nail Cover, som giver neglen et sundt smukt udseende og fungerer samtidig som en mild neglehærder. Afslut med Perfect Top Coat en gennemsigtig lak, der beskytter negl og lakering. Tørretid - 10 sekunder. Fås i 2 farvevarianter.

Se Manicure produkter


11. Bløde hænder

Slut altid manicuren af med en god håndcreme, f.eks. Håndcreme Ekstra med Retinol (A-vitamin), som ved daglig brug udsætter hudens ældningstegn og gør hænderne meget bløde og glatte. Herome håndcreme med Retinol fedter ikke og trænger hurtigt ind.

Se Håndcreme produkter