– ofte stillede spørgsmål

 

Neglehærder

 • Hvorfor tage en kur?

Hvis dine negle er svage og flækker og du har et ønske om stærke, sunde og lange negle er det en rigtig god idé, at tage en kur/behandling på mellem 14-21 dage med en af vores Neglehærdere.Når du tager en kur med vores neglehærder, får du stærke negle der ikke flækker. Neglene bliver ikke kun stærke og sunde, de får også deres naturlige glans tilbage og spalter ikke mere. Neglene bliver sunde og lange! Herôme Nailhardener indeholder en dermatologisk (en hudvenlig) harpiks, der binder neglepladerne sammen. Er ikke overfladebehandling og skaller ikke af ..

 • Hvilke produkter skal jeg bruge for, at tage en Herôme Nailhardener KUR?

Nail Hardener og Nail Polish Remover. Vi anbefaler også at bruge Nourishing Nail Oil under kuren – denne giver neglene næring og fleksibilitet. Dryp Nourishing negleolie ned bag neglene flere gange dagligt, så dine negle bliver fleksible og sunde. Styrke på tørre negle kan ikke gøre det alene ….

 • Skal jeg bruge Herôme Nail Polish Remover – kan jeg bruge et andet mærke?

Ja, du skal bruge Herôme Nail Polish Remover – det er meget vigtigt at bruge vores lakfjerner for at opnå resultat !

Mange er ikke klar over det, men netop valget af lakfjerner gør den store forskel i jagten på sunde og smukke negle – det er det vigtigste produkt i neglepleje.

Vores hemmelighed er nemlig den unikke sammensætning af ingredienserne, som blot fortynder lakken uden at opløse negleplader og behandling. Herôme Caring Nail Polish Remover fra Herôme er din garanti for resultat!

 • Hvilken Neglehærdere skal jeg vælge? Nail Hardener Sensitive, Strong eller Ekstra Strong? 

NailHardener Sensitive er til hårde negle, der blot spalter og ikke skal forstærkes yderligere. Nail Hardener Strong til bløde negle, der skal forstærkes.

Nail Hardener Ekstra Strong til meget bløde negle, der spalter og skal forstærkes.

Nail Hardener må ikke anvendes efter kunstige systemer / shellak. Se Exit Damaged Nails og vores vejledning efter kunstige negle på vores website …

 • Hvordan tager jeg kuren? Nail Hardener Extra Strong bruges i 14-16 dage. Nail Hardener Strong bruges i op til 21 dage.

Kuren skal tages om aftenen, for at behandlingen har den optimale effekt. I løbet af dagen vasker vi ofte hænder, bruger cremer og andet der kan forstyrre behandlingen. Derfor skal kuren lægges om aftenen for mindst mulig påvirkning.

Vi har lavet en step-by-step guide for kuren:

1. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

2. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

3. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

4. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

5. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt et lag neglehærder

6. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

7. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

8. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

9. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

10. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

11. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

12. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

13. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

14. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

Vedligeholdes efterfølgende med et tyndt lag 1-2 gange om ugen. Rens hver gang du skifter.

Eksempelvis mandag og fredag.

 • Skal jeg vaske hænder når jeg har fjernet Nail Hardener - inden det nye lag?

Nej, du behøver ikke vaske hænder. Men gør du det, skal du sørge for neglene er helt tørre før du lægger Nail Hardener på.

 • Hvad gør jeg efter en Neglehærder kur?

Efter kuren skal resultatet vedligeholdes med ét tyndt lag Neglehærder 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt, at du renser neglen med Herôme lakfjerner inden du lægger et lag neglehærder. Du skal vedligeholde lige så længe, at du ønsker resultatet – altså sunde og stærke negle.

Overdosser aldrig Nailhardener kuren, da du vil opnå modsat resultat.

 • Hvor lang tid må der gå mellem hver neglekur?

Der skal gå mindst 4 mdr. mellem hver kur. Men det hjælper ikke at tage ny KUR hvis neglene er meget tørre, så får man modsat resultat. Er neglene meget tørre, skal du først tage 14 dage med Exit Damaged Nails og så en NY kur.

 • Må jeg bruge andre produkter under Nail Hardener Kur?

Når du tager Nail Hardenerne kuren må du kun bruge de produkter der supplerer kuren. KUN Nail Hardener, Nail Polish Remover, Nourishing Nail Oil og Wonderpen.

 • Jeg har taget kuren og ser ingen forskel – hvad gør jeg?

Ikke alle starter med samme udgangspunkt og derfor opleves et forskelligt resultat efter 14 dage. Er dine negle meget tørre skal de have en masse negleolie - især om vinteren. Olien skal ned bag neglene, mellem fingerblomme og negl så olien bliver optaget indefra. Olien kan ikke trænge ned gennem Nail Hardener og man kan ikke bruge olien på neglen inden Nail Hardener lægges på, så kan hærderen ikke trænge ned. Nogle kunder mærker først resultat når kuren er slut og de starter på at vedligeholde resultatet med 1 tyndt lagt - 2 gange om ugen. Se vejledning om du følger kuren korrekt. Det er vigtigt ikke at lægge Nail Hardener på om dagen, da hærdningen vil bliver forstyrret af vand og sæbe.

Er dine negle helt udtørret, så skal du ikke starte med en Nail Hardener Kur, da dine negle ikke vil have den fulde effekt. Er dine negle helt udtørret skal du starte med en Exit Damaged Nails kur. EXIT DAMAGED NAILS er en KUR til meget tørre eller svage negle samt til genoprettelse af ekstrem beskadigede negle, som bl.a. kan opstå ved fjernelse af kunstige negle , daglig brug af medicin, brug af dårlig lakfjerner der fuldkommenaffedter/affugter negle/neglebånd , et arbejde der også er hårdt ved neglene.

 • EXIT DAMAGED NAILS – hvordan bruges det?

Exit Damaged Nails er en ny reformerende formel der er en effektiv vitaminbooster til neglene. Dette naturlige serum er tilsat et avanceret vitaminkompleks A, C, E, F, panthenol og silicium.
Panthenol-VitaminB5 forstærker neglestrukturen. VitaminA regenerer og reparerer neglen VitaminC beskytter ødelagte celler og stimulerer cirkulationen. VitaminE forstærker neglestrukturen og stimulerer neglevæksten. VitaminF øger neglestrukturen og giver fleksibilitet. Silicium forstærker og stimulerer vævet.

Anvendelse:

1. aften Rens med lakfjerner og påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i negl og neglebånd.
2. aften Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i negl og neglebånd
3. aften Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet ind i neglen

Fortsættes i min. 12 dage som vitaminbooster og min. 1 mdr. efter kunstige negle.

OBS! Brug ikke neglelak eller lakfjerner under kuren. Du skal blot rense 1. aften med Herôme lakfjerner.

 • Kan kulden have noget med Nailhardener Kurens virkning at gøre?

Når det er koldt og du bruger Nail Hardener, er det vigtigt at bruge masser af olie under kuren. Kulden går nemlig ind og har en indvirkning, da det tørrer neglen ud. Olien skal ned bag neglene, mellem fingerblomme og negl så olien bliver optaget indefra. Olien kan ikke trænge ned gennem Nail Hardener og man må ikke bruge olien på neglen inden Nail Hardener lægges på, så kan hærderen ikke trænge ned.

 • Må man bruge neglehærder, under graviditet og amning?

Det er et holdningsspørgsmål. Men det må man gerne. Det er ufarligt, da det er molekyler der kun bliver i neglene og går ikke ud i blodbanerne. Måtte man ikke bruge det, skulle det stå på æsken.

 • Kan man fortynde sin Nail Hardener?

Er den sidste 1/3 Nail Hardener blevet lidt tyk, kan du med fordel fortynde den man kan fortynde Herôme Nailhardener med Herôme lakfjerner. Prøv dig frem med hvor meget der skal i og ryst flasken godt. Det er KUN Herôme lakfjerner man kan anvende, da den ikke indeholder ødelæggende opløsningsmidler.

 • Hjælper Nail Hardener på rillede negle?

Nail Hardener hjælper ikke på riller i neglene. Riller i neglene opstår som oftest pga. tørhed og/eller hvis du bruger skarpt "værktøj" til neglebåndene. Så opstår der skader i neglehuset der laver rillerne i neglene. Dryp Nourishing negleolie ned bag neglene flere gange dagligt, så dine negle bliver fleksible og sunde

 • Skal det gøre ondt at bruge Nail Hardener? Nej – ALDRIG !

Stands omgående behandlingen.
Enten er du startet efter kunstige negle/shellak, hvad man ikke må eller du lægger for tykke lag Nailhardener på. Det kan neglene ikke optage, derfor vil det give irritation på huden under neglen, som vil udvide sig. Det kan den ikke pga. neglen som sidder i vejen og derfor får man denne svie eller ømhed som kan opstå.

 • Jeg er neglebider

Når du har bidt negle er de meget sårbare og svage pga. de enzymer der er i ens spyt. Det kræver tålmodighed og Nail Hardener er ikke nok.

Når man bider bliver neglene meget svage og sårbare pga. af de enzymer der er i ens spyt. Neglene nærmest "mørner" - derfor knækker neglene når de får bare lidt længde. BYE BITE er et meget effektivt anti-neglebidningsprodukt der kan hjælpe dig. BYE BITE Går ikke af ved håndvask - er tilsat E-Vitamin der restituerer neglene og får dem til at vokse. Smagen er så bitter, at du ikke kan vænne dig til den.

Læg 2 tynde lag på hver anden aften inden sengetid, så smitter den dårlige smag af produktet ikke af på de madvarer du rører ved dagen efter. Virkningen kan KUN fjernes med lakfjerner.

Sunde negle starter med sunde neglebånd.

Ofte er neglebåndene også knastørre eller sprukne pga. neglebidningen - vi anbefaler, at du i dagtimerne anvender Wonderpen. Det er et serum der heler, beroliger tørre sprukne neglebånd. Det er en pen med børste på, så du kan få serummet helt ned i alle sprækker og revner.

Wonderpennen er baseret på avanceret vitaminkompleks og stamceller fra æbler - der sørger for den hurtige healing og serum er samtidig anti-inflamatorisk.

Når du er stoppet med at bide, og neglene er restitueret og neglebåndene er bløde og fleksible - kan du tænke på næste skridt - Negleforstærkning, som binder neglepladerne sammen så neglene ikke spalter samt forstærker dem.

 • Har I nogle pakker til de forskellige negleproblemer?

Nej det kan man ikke, da alle har forskelligt udgangspunkt og derfor kan alle ikke skal starte med de samme produkter.

 • Hvorfor skal jeg bruge glasfil?

Hvis du bruger en grov sandfil eller stålfil kan det være årsag til neglene spalter. De åbner neglekanten når du filer, så vand og støv trænger ind mellem neglepladerne. Dette er endnu en årsag til, at neglene spalter i siderne. Bruger du Herôme glasfil forsegler du neglekanten mens du filer, derved åbner du ikke neglekanterne.

 •  Skal neglene files på et bestemt måde? Er firkantet bedre?

Det er smag og behag hvordan man filer sine negle. Neglene bliver stærkere når du ikke filer ned i siderne, da neglekanten forbliver lukket så der ikke kan trænge vand & støv ind mellem neglepladerne. Dette er endnu en årsag til neglene knækker

 • Hvad er Nail Growth Explosion?

Nail Growth Explosion er et serum der accelererer væksten af neglen. Dette SERUM har en multipel effekt. Det ikke blot stimulerer væksten af neglen, det forbedrer også neglens tilstand. Serummet indeholder bl.a. algeekstrakter og kraftfulde aminosyrer. Disse øger mikrocirkulationen, så neglen vokser meget hurtigere. Nail Growth Explosion indeholder også Lamium ekstrakter, og er rig på Silicum. Silicum spiller en vigtig rolle i væksten af sunde og stærke negle. Endvidere er det en hydratiserende virkning af Baobab og Acacia ekstrakter der sikrer en fleksibel negl.

 •  Hvordan tager man en kur med Nail Growth Explosion?

Nail Growth Explosion tages som en kur i 2 uger - lægges på HVER aften i 14 dage.

Anvendelse:

1. aften

Rens med lakfjerner og påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i neglen, så neglen kan absorbere det.

2. aften

Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i neglen, så neglen kan absorbere det.

3. aften

Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i neglen, så neglen kan absorbere det.
OBS! brug ikke lakfjerner eller neglelak under kuren. Rens kun med Herôme Nail Remover inden
du starter på kuren.

 • Må man bruge andre produkter når man tager en kur med Nail Growth Explosion?

Når man tager en kur med må man ikke bruge andre neglepleje produkter samtidig med denne kur, KUN pleje til neglebånd, men først når serummet er trukket ned i neglene.