89,00 DKKVarenummer: H96 | På lager

Beskrivelse

Indhold: 7 ml

Accelererer væksten af neglen. Denne serum har en multipel effekt. Den ikke blot stimulerer væksten af neglen, den forbedrer også neglens tilstand. Indeholder bl.a. algeekstrakter og kraftfulde aminosyrer. Disse øger mikrocirkulationen, så neglen vokser meget hurtigere. Nail Growth Explosion indeholder også Lamium ekstrakter, og er rig på Silicum.Silicum spiller en vigtig rolle i væksten af sunde og stærke negle. Endvidere er der hydratiserende virkning af Baobab og Acacia ekstrakter der sikre en fleksibel negl. Herôme Nail Growth Explosion er et perfekt produkt til kunder med korte og beskadige negle. Eksempelvis også som følge af neglebidning, eller blot til de kunder der ønsker sig længere negle i en fart. Denne serum giver ikke glans på neglene, så det er også et egnet produkt til mænd. For bedste behandling: skal anvendes som kur hver aften i 2 uger. Rens neglene med Herôme Caring Nail Polish Remover og kom herefter én dråbe med pipetten på hver negl. Masser forsigtigt serum ind - så neglen kan absorbere den. Denne serum skal anvendes alene, du må ikke anvende andre negleprodukter så længe du bruger denne kur. Er ikke overfladebehandling. Det anbefales at beskytte neglebåndene med Herôme Cuticle creme/Vitamin E.

 

NAIL GROWTH EXPLOSION er et serum, der har en multipel effekt. Det stimulerer ikke blot væksten af neglen, men forbedrer også neglens tilstand. Skal anvendes som KUR hver aften i 2 uger. 

 

 

Anvendelse


1. aften Rens med lakfjerner og påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet forsigtigt ind i neglen, så neglen kan absorbere det.

2. aften Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i neglen, så neglen kan absorbere det.


3. aften Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet ind i neglen, så neglen kan absorbere det.

Fortsættes i min. 14 dage.

OBS!
Brug ikke neglelak eller lakfjerner under kuren.
Du skal blot rense 1. aften med Herôme lakfjerner.

 

 

 

 

NAIL GROWTH EXPLOSION er et perfekt produkt til kunder med korte og beskadige negle. Eksempelvis også som følge af neglebidning, eller blot til de kunder der ønsker sig længere negle i en fart.

 

Serummet skal anvendes alene, du må ikke anvende andre negleprodukter så længe du bruger denne kur.

 

Er ikke overfladebehandling.

 

Det anbefales at beskytte neglebåndene med Herôme Cuticle creme/Vitamin E.

 


Serummet øger mikrocirkulationen, så neglen vokser meget hurtigere. NAIL GROWTH EXPLOSION indeholder også Lamium ekstrakter, og er rig på Silicum. Silicum spiller en vigtig rolle i væksten af sunde og stærke negle. Endvidere er der hydratiserende virkning af Baobab og Acacia ekstrakter der sikre en fleksibel negl.